Complete repro afdeling

Naast de snijmachine is er dit jaar ook geïnvesteerd in een complete repro afdeling. Daar de vraag naar bedrukte films sterk toeneemt en de communicatie hieromtrent behoorlijk intensief is, heeft eind 2010 een repro specialist / lithograaf ons team versterkt. In huis kunnen wij nu aangeleverd artwork aanpassen en drukgereed maken.
Met de aanschaf van een Espon WT7900 en bijbehorende GMG software zijn we nu in staat om binnen 24 uur aangeleverde data om te zetten in drukgerede data voorzien van een kleurechte digitale proef. Dit kan op papier, gemetalliseerd en op transparante folie.

Nieuwe Bimec snijmachine

Met de installatie van een Bimec snijmachine hebben wij onze flexibiliteit enorm verhoogd. Mede hierdoor kunnen (ook kleine hoeveelheden) diverse typen barrière film in elke gewenste breedte uit voorraad geleverd worden.

In ons magazijn in Velserbroek hebben we een speciale, afgeschermde ruimte gebouwd waar we de snijmachine hebben geplaatst. Moederrollen tot een breedte van 1.540mm kunnen worden versneden naar ieder gewenst formaat.